Image
Top
Navigation

Over Proforma visual identity

Proforma visual identity is een allround digitaal- en grafisch ontwerp- en communicatiebureau. Met meer dan 30 jaar ervaring hebben wij alle hypes voorbij zien komen en weten we dat de combinatie van strategie, concept en uitvoering in on- en offline communicatie anno 2018 nog steeds zeer actueel is. Daar is de samenstelling van ons team op gebaseerd: wij kennen communicatieprofessionals, grafisch ontwerpers, digitale/internet ontwerpers en illustratoren. Plezier, vindingrijkheid en ambitie zijn onze sleutelwoorden. Wij streven naar een uitgesproken identiteit, niet alleen voor onszelf, maar zeker voor onze opdrachtgevers.

De huidige techniek maakt het voor ons mogelijk om steeds meer locatie onafhankelijk te werken en zo onze ecologische footprint te reduceren. Wij kiezen ervoor om op een aantal logische “ontmoetingsplekken’’ – in Rotterdam, Den Haag en Den Bommel – onze teambesprekingen te houden en desgewenst onze opdrachtgevers te ontvangen.

Vanuit onze oorsprong hebben wij een echte Rotterdamse mentaliteit, die zorgt voor praktische en functionele ontwerpen. Wij nemen opdrachtgevers graag mee in het werkproces. Ons trackrecord kent spraakmakende projecten op het gebied van grafisch ontwerp, communicatie-advies, internet, animatie en illustratie. Wij nodigen u graag uit ons portfolio te bekijken.